Om mig

OM MIG

Jag heter Oscar González Marizkurrena och är född och uppvuxen i Baskien. Jag är utbildad civilingenjör och har en masterexamen i psykologi.  Jag kombinerar jobbet som terapeut med mitt jobb på SVT Nyheter & Sport. Jag gick min psykoterapeututbildning vid NGI Høyskole i Oslo. Jag är också språkintresserad och har läst olika kurser på Stockholms universitet, främst franska och lingvistik och är utbildad inom musik på musikkonservatoriet Pablo Sarasate i Baskien med piano som huvudinstrument.


Jag har en förkärlek för de humanistiska terapiformerna och männikosynen som dessa förespråkar. Gestaltterapin är en humanistisk, existentiell och holistisk terapiform som respektfullt intresserar sig för dig som unik individ, dina säregna utmaningar i livet och hjälper dig att hitta lugnet genom en ökad kännedom och acceptans av den du är. Att vilja lära känna sig själv bättre är att ge sig ut på en spännande och berikande resa som också kan vara läskigt och stundstals kämpigt. Men som enligt min erfaranhet alltid är värt det. 


Efter 20 år i Stockholm bor jag numera i Falkenberg där jag också har min mottagning.


Förutom på svenska erbjuder jag också terapi på engelska och på spanska.


Jag är medlem i Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter, SAG, The European Association of Psychotherapy och Psykologförbundet.Oscar González

Tidigare arbetsgivare


SVT Nyheter & Sport

Unicus Sverige

eHälsomyndigheten

Maquet Critical Care

Tieto

Bombardier

3GIS

Widermind 

Telelogic/IBM

University of California, Berkeley Extension

Sveriges Auktoriserade Gestaltterapeuter
psykoterapi
psykolog